Συμμετοχή στην Τηλεδιημερίδα του Μαθητικού Ραδιοφώνου

Στην Τηλεδιημερίδα "Το διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο στην ψηφιακή εκπαίδευση" που συνδιοργάνωσαν η Επιστημονική Εταιρεία “European School Radio”  και το  4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής συμμετείχε η εκπαιδευτικός του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, Χαρά Σκουμποπούλου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 το απόγευμα με εισήγησή της με τίτλο: "Καν΄ το να Αξιολογηθεί και να Αξιοποιηθεί". Η εισήγηση επεδίωξε να παρουσιάσει τους στόχους της αξιολόγησης των συμμετοχών του Πανελλήνιου διαγωνισμού «Κάν΄ το ν΄ ακουστεί» από τα διαγωνιζόμενα σχολεία, να περιγράψει τη διαδικασία της αλλά και να προτείνει τρόπους διδακτικής αξιοποίησής της στη σχολική τάξη. Αναφέρονται, επίσης, παραδείγματα και πρακτικές αξιοποίησης του παραγόμενου υλικού του διαγωνισμού όπως εφαρμόστηκαν στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας. Ακούστε εδώ την εισήγηση.

 

Σε μια εποχή που η ανάγκη προώθησης του γραμματισμού στα Μέσα είναι πλέον επιβεβλημένη, η Τηλε-διημερίδα είχε ως στόχο να αναδείξει τον ρόλο του Μαθητικού Ραδιοφώνου ως Μέσου στη διδακτική πράξη, όπως αυτή εξελίχθηκε στην Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία χρόνια αλλά και όπως διαμορφώνεται σήμερα με την εκτεταμένη χρήση διαδικτυακών εκπαιδευτικών εργαλείων.

Η Τηλε-διημερίδα απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Ελλάδας και της Κύπρου και διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, του Τμήματος Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, της Σχολής Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιόνιου Πανεπιστημίου, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και του ΕΚΟΜΕ. Επίσης, έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης για την Μουσική Εκπαίδευση, της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και των παρακάτω Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού: 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ιονίων Νήσων, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης.

Η Τηλε-διημερίδα μεταδόθηκε απ΄ ευθείας από το κανάλι του European School Radio στο youtube λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε αυτήν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο με τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των ομιλητών και τα εργαστήρια των επιμορφωτών εδώ.  

Σημαντικό είναι ότι ενδιαφέρουσες συνεργασίες της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας με άλλα σχολεία της Ελλάδας παρουσιάστηκαν από εισηγητές της Τηλεδιημερίδας μέσω των εισηγήσεών τους. Πιο συγκεκριμένα στο εργαστήριο 3 της Τηλε-διημερίδας με τίτλο: "Δημιουργούμε μουσική εξ αποστάσεως" με επιμορφωτή τον κ. Γιάννη Σπυράκη, καθηγητή θεωρίας ευρωπαϊκής μουσικής και μουσικής τεχνολογίας από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων και η περσινή μας συνεργασία "Ένα ταξίδι με αερόστατο" εδώ. Παρακολουθήστε εδώ το εργαστήριο.

Επίσης η ραδιοφωνική συνεργασία μας με το 2ο γυμνάσιο Ζακύνθου και με άλλα σχολεία της Ελλάδας με αφορμή το μάθημα της ιστορίας παρουσιάστηκε από την κα Κατερίνας Καρατζή στην εισήγηση με τίτλο: "Ραδιοκαραγκιόζης σε 5 πράξεις". Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ. Δείτε και την ανάρτησή μας στην ιστοσελίδα μας εδώ.

Τέλος δείτε την εισήγηση της συναδέρφου και συνοδοιπόρου στο Μαθητικό Ραδιόφωνο, Σοφίας Λεβαντή, από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης με τίτλο: "Φωνητικό Σύνολο μέσω Τηλεκπαίδευσης" Το παράδειγμα που παρουσιάστηκε είναι το "O Holy Night του Adolph Adam" του Γ2 Λυκείου του ΠΜΣΠ. Η ηχογράφηση και μίξη έγινε στα πλαίσια του συνόλου Ραδιόφωνο-Φωνητικό Σύνολο του ΜΓΛΠαλλήνης και μεταδόθηκε στη Χριστουγεννιάτικη συνεργατική εκπομπή μας με το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης. Δείτε εδώ την πρόσφατη συνεργασία μας. Παρακολουθήστε την εισήγηση εδώ.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της Τηλεδιημερίδας καθώς και στους εισηγητές συναδέρφους για την αναφορά στις ραδιοφωνικές συνεργασίες μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά! Αξιοποιούμε, Δημιουργούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο European School Radio" μαζί με τους συνεργάτες καθηγητές και μαθητές μας!

Ο χαιρετισμός εκ μέρους του 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας του συντινιστή εκπαιδευτικού έργου ΠΕ70, κ. Νίκου Αμανατίδη, εδώ.

Πηγή: εδώ

Read more...

Συμμετοχή των φιλολόγων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σε ημερίδες - "Οι φιλόλογοι προτείνουν"

Σημαντική ήταν η παρουσία των φιλολόγων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στις επιστημονικές - επιμορφωτικές ημερίδες με τίτλο: "Οι Φιλόλογοι προτείνουν" που διοργάνωσε η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων, κα Βαΐα Αγγέλη, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη 2019 στη Βέροια και στην Κατερίνη στις οποίες συμμετείχαν με εισηγήσεις που  παρακολούθησαν φιλόλογοι του Νομού Ημαθίας και Πιερίας. 

Κατά τις Επιστημονές και Επιμορφωτικές Ημερίδες παρουσιάστηκαν από φιλολόγους διδακτικές πρακτικές, εκπαιδευτικά σενάρια και διδακτικές προτάσεις (με ή χωρίς αξιοποίηση των Τ.Π.Ε.) στα φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός των Ημερίδων ήταν η ανάδειξη δημιουργικών διδακτικών παρεμβάσεων, η προώθηση του συνεργατικού πνεύματος, η ανατροφοδότηση και η ανταλλαγή διδακτικών ιδεών και προσεγγίσεων στα φιλολογικά μαθήματα.

Ημερίδα στη Βέροια

Πιο συγκεκριμένα στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου γυμνασίου παρουσίασαν εισηγήσεις που αφορούσαν τα διδακτικά αντικείμενα της νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας, της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και της φιλοσοφίας. 

Τίτλοι εισηγήσεων

 Χαρά Σκουμποπούλου: «Αξιοποιούμε, Δημιουργούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο European School Radio με αφορμή τα αγαπημένα μας βιβλία»

Διδακτικό σενάριο στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Α΄ Β΄, Γ΄Γυμνασίου

Κική Ιντζεβίδου: Μαθητής σε Ρόλο

Πρόταση βιωματικής προσέγγισης στα Ελληνικά του Ξενοφώντα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσας και Γραμματεία Α΄ Λυκείου

Τατιάνα Παπά: «Σωκράτης- Πλάτωνας- Αριστοτέλης- Αλέξανδρος: Διακριτικές σχέσεις διεθνούς ρεπερτορίου»

Δημιουργική εργασία που υλοποιήθηκε στο μάθημα της Φιλοσοφίας Β ́ Λυκείου

Ημερίδα στην Κατερίνη

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κατερίνη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου – 5ου ΓΕΛ Κατερίνης προσκλήθηκε να παρουσιάσει το μαθητικό ραδιόφωνο - European School Radio η φιλόλογος και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας του μαθητικού ραδιοφώνου, Χαρά Σκουμποπούλου προκειμένου να γνωστοποιηθεί η δράση του στους φιλολόγους του νομού Πιερίας και να παρουσιαστούν τρόποι αξιοποίησής του στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου - λυκείου εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. 

Τίτλοι εισηγήσεων

1. Από το «Σώπα δάσκαλε ν΄ ακούσουμε το πουλί» στο… «Να΄ σαι καλά European School Radio!»: Το μαθητικό ραδιόφωνο - European School Radio ως εκπαιδευτικό εργαλείο

2. «Αξιοποιούμε, Δημιουργούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο European School Radio με αφορμή τα αγαπημένα μας βιβλία»: Διδακτικό σενάριο στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Α΄, Β, Γ΄ Γυμνασίου

Πρόθεση της συντονίστριας εκπαιδευτικού έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας είναι το επόμενο διάστημα να εκδοθούν τα πρακτικά των ημερίδων.

Ευχαριστούμε την κα Βαΐα Αγγέλη για το βήμα που έδωσε στις φιλολόγους του σχολείου να παρουσιάσουν μέρος του έργου τους.

 

 

 

Read more...

Ημερίδα για τα Μαθηματικά προσανατολισμού της Γ' Λυκείου

Σας ενημερώνουμε ότι το παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας διοργανώνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. ημερίδα για τα Μαθηματικά προσανατολισμού της Γ' Λυκείου. 

Τοποθεσία: Αίθουσα επιμελητηρίου Ημαθίας

Ομιλητές: 

 

Θανάσης Ξένος

«Το αντιπαράδειγμα σε δράση» 11:00-12:00

 

Γιώργος Κωτσάκης

«Εμπλουτισμένα θέματα σχολικού βιβλίου στα Μαθηματικά Γ' Λυκείου προσανατολισμού» 12:00-13:00Η ημερίδα απευθύνεται σε καθηγητές και σε μαθητές της Γ' Λυκείου.

Για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

Με εκτίμηση,

Read more...

Επιμορφωτική Ημερίδα για το Μαθητικό Ραδιόφωνο στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

         Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: "Μαθητικό Ραδιόφωνο" πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017, η οποία διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με πρωτοβουλία των υπευθύνων του τομέα των σχολικών δραστηριοτήτων, Έφης Αντωνιάδου (ΔΠΕ) και Λένας Δημητριάδου (ΔΔΕ).

         Στόχοι της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευτικών των δύο βαθμίδων για την καινοτόμο δράση του μαθητικού ραδιοφώνου - European School Radio και η ενθάρρυνσή τους να εντάξουν το μαθητικό ραδιόφωνο στα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, που πρόκειται να αναλάβουν στα σχολεία τους, μετά από την επίσημη ένταξη του μαθητικού ραδιοφώνου - European School Radio ως προτεινόμενη θεματική στην Εγκύκλιο Σχολικών Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2017-18 από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

        Στο τέλος της ημερίδας πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήριο με θέμα: "Δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ" από την εκπαιδευτικό Χαρά Σκουμποπούλου. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίας και αναλαμβάνοντας ρόλους δημιούργησαν ραδιοφωνικά μηνύματα. 

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε το ραδιοφωνικό μήνυμα "Η φωνή των μαθητών" το οποίο μεταδίδεται από το μαθητικό ραδιόφωνο. Δείτε εδώ.

      Το πρόγραμμα της ημερίδας

Νίκος Γιαγκούλης, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”

 "Από το Μαθητικό Ραδιόφωνο στο Networked - European School Radio (NEStOR)" 

Γιατί το σχολικό ραδιόφωνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια επιτυχημένη δραστηριότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα; Τί είναι το European School Radio; Το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο ως εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας σε μια Κοινότητα Μάθησης και συνεργασίας, με τη χρήση ΤΠΕ (web2.0). Αγωγής στα ΜΜΕ, παιδαγωγικά oφέλη, κοινωνικά oφέλη, επαγγελματικές προοπτικές και ευρωπαϊκή διάσταση με το πρόγραμμα ERASMUS+ NEStOR. Πώς εμπλέκονται όλες οι βαθμίδες; Σχολικές Δραστηριότητες και Ραδιόφωνο. Πνευματικά Δικαιώματα και Δικαιώματα Χρήσης (Copyright), Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

 Χαρά Σκουμποπούλου, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας ΠΕ02 - ΤΕ16 (Μουσικό Σχολείο Βέροιας), μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”

Από το "Σώπα δάσκαλε ν΄ ακούσουμε το πουλί" στο... "Να "σαι καλά European School Radio!!!"  - Το μαθητικό ραδιόφωνο ως εκπαιδευτικό εργαλείο μέσα από το παράδειγμα της πεντάχρονης δράσης της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας.

Λίνα Βαλσαμίδου, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας, (προϊσταμένη 8ου νηπιαγωγείου Νάουσας), ΜED, MSC, MA, υΠ. ΔΙΔΆΚΤΩΡ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ADVANCED MEDIA INSTITUTE

«Η Τέχνη της Επικοινωνίας στο Μαθητικό Ραδιόφωνο: Από την ιδέα στην πράξη, σε μια τάξη μικρών παιδιών»

 Τι είναι το μαθητικό ραδιόφωνο - European SchooL Radio

        Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, European School Radio, (στο εξής ESR) δημιουργήθηκε την Άνοιξη του 2010 και είναι μια πρωτότυπη δράση η οποία εντάσσεται σε μια ευρύτερη εκπαιδευτική φιλοσοφία η οποία θέλει ο μαθητής να βλέπει το σχολείο ως χώρο δημιουργίας και έκφρασης. Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο προβάλλει τις ιδέες, τις δημιουργίες, τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας και τις επικοινωνεί με το σήμερα. Αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό συμβάλλοντας παράλληλα και στην Δικτύωση Σχολείου - Κοινωνίας. Επιπλέον, αναδεικνύει την κρυμμένη πλευρά του σχολείου και θέλει να ασκήσει τα μέλη του στη συμμετοχική διαδικασία, ώστε να αναδείξουν το δυναμικό της σχολικής κοινότητας και την έμπρακτη εφαρμογή της Δημοκρατίας σε σχολικό πλαίσιο, παρουσιάζοντας την εργασία τους ως συνδημιουργοί ενός κοινού ραδιοφωνικού προγράμματος το οποίο δημιουργείται από απόσταση, αξιοποιώντας τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Βίντεο παρακάτω

Ακούστε τα ραδιοφωνικά μηνύματα που παρήγαγαν οι ομάδες εργασίας των εκπαιδευτικών:

Ραδιοφωνακλάδες (πατήστε πάνω)

 RadioStars (ακούστε παρακάτω στα επισυναπτόμενα αρχεία)

Οι Καταληψίες (ακούστε παρακάτω στα επισυναπτόμενα αρχεία)

 

 

Read more...

Συμμετοχή καθηγήτριας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σε ημερίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κ.Μακεδονίας

Στην Ημερίδα με θέμα "Καλλιεργώντας τον Γραμματισμό στα Μέσα και στην Πληροφορία μέσω του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου", που διοργάνωσε η Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης συμμετείχε ως εισηγήτρια η φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και μέλος της Επιστημονικής Εταιρίας «European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», Χαρίκλεια Σκουμποπούλου την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016. 

Η ημερίδα απεθυνόταν στους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δυτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στους υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Ευρωπαϊκών δράσεων και στόχο είχε την ενημέρωσή τους για τη δράση του μαθητικού ραδιοφώνου.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας

“Καλλιεργώντας τον Γραμματισμό στα Μέσα και στην Πληροφορία μέσω του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου”

Συντονιστές : Κωνσταντίνος Κεραμιδάς, Νίκος Ακριτίδης
Οι εισηγητές είναι μέλη της Επιστημονικής Εταιρίας “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με την επωνυμία “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” και εκπαιδευτικοί σε σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

12.30-12.45 Παναγιώτης Ανανιάδης, Περιφερειακός Διευθυντής ΠΕ & ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, Χαιρετισμός

12.45-13.00 Νικόλαος Γιαγκούλης, Εκπαιδευτικός ΠΕ19, “Η δράση European School Radio και η Επιστημονική Εταιρία: Συνεργασίες, Προοπτικές και το πρόγραμμα ERASMUS+”

13.00-13.15 Αναγνώστης Γενιτζές, Εκπαιδευτικός ΠΕ19, “Το European School Radio, από τη ματιά ενός εκπαιδευτικού”

13.15-13.30 Παναγιώτα Σιάνου Χατζηκαμάρη, Εκπαιδευτικός ΠΕ17,“Το European School Radio ως κοινότητα πρακτικής στον μιντιακό και πληροφορικό γραμματισμό”

13.30-13.45 Κωνσταντίνος Διαμαντάρας, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης- Φιλοξενία του European School Radio στους χώρους του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης , Ευτυχία Τούλιου, Εκπαιδευτικός ΠΕ70, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio” Διαδικασία συμμετοχής σχολείων, Υποστήριξη εκπαιδευτικών από την ΕΣΗΕΜ-Θ

13.45-14.00 Χαρίκλεια Σκουμποπούλου, Εκπαιδευτικός ΠΕ02 & Ευτυχία Τούλιου, Εκπαιδευτικός ΠΕ70, Ετήσιος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Καν΄το ν΄ακουστεί”- Προτάσεις διδακτικής αξιοποίησης παραγόμενου υλικού

14.00-14.15 Ευαγγελία Παπαπέτρου, Εκπαιδευτικός ΠΕ03, “Σύνδεση του European School Radio με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning, erasmus+”-Μέσο διάχυσης – Project

14.15- 14.30 Νικόλαος Αμανατίδης, Εκπαιδευτικός ΠΕ70, “Καλές Πρακτικές του European School Radio στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”

14.30-14.45 Αναστάσιος Βαφειάδης, Εκπαιδευτικός ΠΕ04.02, “Προτάσεις Αξιοποίησης του European School Radio στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση”

14.45-15.00 Συζήτηση

Read more...
Subscribe to this RSS feed
  1. Ειδησεις
  2. Ετικετες
  3. Videos

Sign In or Create Account