Μουσικά Κύματα - Σχολικό Περιοδικό

Σχολικό ψηφιακό περιοδικό με τίτλο "Μουσικά Κύματα" δημιούργησαν οι μαθητές της β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου τους, Χαράς Σκουμποπούλου, το οποίο φιλοξενείται στην πλατφόρμα School Press του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Το περιοδικό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικού σεναρίου με τίτλο "Καλλιεργώντας την πολιτότητα με οδηγό τον Γρηγόριο Ξενόπουλο και όχημα το European School Radio" στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας που υλοποίησαν οι μαθητές κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης τον Δεκέμβριο του 2021 αξιοποιώντας συνεργατικά ψηφιακά εργαλεία.

Αφορμή για τη δημιουργία του περιοδικού αποτέλεσε η επιστολή "Κάποια Χριστούγεννα" του Γρηγόριου Ξενόπουλου την οποία μελέτησαν οι μαθητές και η οποία δημοσιεύτηκε στο νεανικό περιοδικό "Διάπλασις των Παίδων". Το Α΄ τεύχος του περιοδικού "Με άρωμα Χριστουγέννων" είναι αφιερωμένο στα Χριστούγεννα και περιλαμβάνει οκτώ άρθρα τα οποία συνέταξαν κι ανάρτησαν οι μαθητές. 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό μας δημιουργήθηκε προκειμένου να καλλιεργήσει στους μαθητές τον γραμματισμό στα μέσα επικοινωνίας καθώς και να αναπτύξουν ικανότητες κριτικής σκέψης, έρευνας, παραγωγής λόγου, επικοινωνίας, συνεργασίας, δημοκρατικής συνείδησης αλλά και ικανότητες και δεξιότητες του ενεργού πολίτη.

Στο πλαίσιο του Αλφαβητισμού του 21ου αιώνα, λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας οι σύγχρονοι μαθητές θα πρέπει να

  • μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και να κατανοούν τα εργαλεία της τεχνολογίας
  • σχεδιάζουν και να μοιράζονται πληροφορίες σε παγκόσμιες κοινότητες
  • μπορούν να κάνουν την διαχείριση, ανάλυση, και σύνθεση πολλαπλών ροών ταυτόχρονης πληροφόρησης και ενημέρωσης
  • να δημιουργούν, να κρίνουν, να αναλύουν και να αξιολογούν τα κείμενα των πολυμέσων με κριτικό και ηθικό τρόπο.

Στόχος είναι να αξιοποιηθεί το περιοδικό και στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας αλλά και σε άλλα φιλολογικά μαθήματα προκειμένου να ασκηθούν οι μαθητές στη συγγραφή άρθρων σε αυθεντικό πλαίσιο επικοινωνίας και να καλλιεργηθούν με αυτόν τον τρόπο τα εσωτερικά κίνητρα μάθησης των μαθητών.

Σήμερα Ενεργοί Μαθητές – Αύριο Ενεργοί Πολίτες

«Αυτά που για να τα κάνουμε πρέπει πρώτα να τα Μάθουμε αυτά τα μαθαίνουμε Κάνοντάς τα» Αριστοτέλης

Το Α΄ τεύχος του περιοδικού μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Θα εκτιμούσαμε να αφήσετε τα σχόλιά σας στα άρθρα των μαθητών προκειμένου να υπάρξει αλληλεπίδραση. Καλή σας πλοήγηση στο περιοδικό μας!

Read more...

Διενέργεια κατατακτηρίων εξετάσεων Μουσικού Σχολείου Βέροιας 2021

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Μουσικό Σχολείο Βέροιας κατά το σχολικό έτος 2021-2022 θα δεχθεί μετά από κατατακτήριες εξετάσεις, σύμφωνα με την 58167/Δ2 24-4-2018

  • μαθητές για φοίτηση στην B γυμνασίου: 3 μαθητές
  • μαθητές για φοίτηση στη Α΄ Λυκείου : 7 μαθητές
  • μαθητές για φοίτηση στη B΄ Λυκείου : 7 μαθητές

   Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22-9-2021 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 14-9-2021 έως 21-9-2021 στο email του σχολείου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">mail@gym-mous-veroias.ima.sch.gr

   Για τα εξεταζόμενα μαθήματα και άλλες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας στο 23310 65787

 

Ο Διευθυντής

Γεωργουδάκης Ιωάννης

 

Read more...

Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021 - 2022

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας θα τελεστεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. 

Ώρα προσέλευσης μαθητών: 9:45 π.μ. 

Ώρα αποχώρησης μαθητών: 11:00 μ.μ.

Η μεταφορά των μαθητών προς και από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας θα γίνει με αστικά λεωφορεία και με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας από τις αφετηρίες και τις προκαθορισμένες στάσεις. 

Όλα τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Αφετηρία τους στις 9:00 π.μ. εκτός από το λεωφορείο που μεταφέρει μαθητές από το Κλειδί το οποίο θα ξεκινήσει από την Αφετηρία στις 8:45 π.μ.

Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες να βρίσκονται εγκαίρως στις στάσεις. 

Δρομολόγιο ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 1  

9:00 π.μ. Αναχώρηση από τον σταθμό των Αστικών Λεωφορείων

Δρομολόγιο ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 2    

9:00 π.μ. Αναχώρηση από τον σταθμό των Αστικών Λεωφορείων  

Στάσεις

Στάσεις

Βενιζέλου

ΔΕΗ

Μητροπόλεως

Προμηθέας

Ωρολόι

Ωρολόι

Πιερίων

Πασακιόσκι

Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Πιερίων

 

Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Δείτε εδώ τη θέση μας στον χάρτη.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ Η’ ΑΠΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ στους εσωτερικούς χώρους.

Την ημέρα του Αγιασμού θα δοθούν τα βιβλία στον κάθε μαθητή. Τα βιβλία είναι ήδη χωρισμένα σε σακούλες.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών εύχονται στους μαθητές μια σχολική χρονιά δημιουργική, γεμάτη από μουσική και επιτυχία στους στόχους και τις προσδοκίες του καθενός.

 

 τηλ. 2331065787

 ηλ. ταχυδρομείο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


τηλ Αστικών 
2331022282 - 20442 τηλ Υπεραστικών  2331026100 - 22342  
     

Διαδραστική αφίσα έναρξης σχολικής χρονιάς εδώ.

Read more...

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας συγχαίρει τους αποφοίτους - επιτυχόντες μαθητές του

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συγχαίρουν για την προσπάθειά τους όλους τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και τις οικογένειές τους για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους. Τα εφόδια που τους πρόσφεραν οι εξαετείς σπουδές στο Μουσικό Σχολείο να τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Εκφράζουν, επίσης, τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές τους που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισάγονται στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα. Καλές σπουδές και δημιουργική πορεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΠΘ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑ.ΜΑΚ.
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑ.ΜΑΚ.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑ.ΜΑΚ.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Read more...

Οι Ραδιοκατακτητές σε εκπομπή της ΕΡΤ3

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας για τη φετινή τους ραδιοφωνική δράση στο Μαθητικό Ραδιόφωνο στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Δημιουργούμε, Αξιοποιούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο Εuropean School Radio" το οποίο υλοποιείται για ένατη χρονιά!
Και η φετινή χρονιά ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική για την ομάδα και ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 με τη σύντομη συμμετοχή μας στην πρωινή τρίωρη εκπομπή της ΕΡΤ3 - που μεταδόθηκε και μέσω ERTFLIX στην Τελετή βράβευσης του διαγωνισμού "Καν΄ το ν΄ ακουστεί 2021" κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν και οι ραδιοφωνικές δράσεις των σχολείων.
Δείτε το δικό μας βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται σύντομα η δράση της ραδιοφωνικής μας ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και το πρώην μέλος της ραδιοφωνικής μας ομάδας, νυν φοιτητής και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας European School Radio, Ευγένιος Βαρακλής, ο οποίος αναφέρθηκε στο ραδιοφωνικό ξεκίνημά του από το σχολείο μας και στη συμβολή του στην προβολή του φετινού ραδιοφωνικού διαγωνισμού μέσω σειράς εκπομπών με τίτλο: "Καν΄ το ν΄ ακουστεί στον αέρα". Δείτε τη συμμετοχή του εδώ: https://youtu.be/pcGrdSUIH6I?t=5925
Ολόκληρη την εκπομπή της ΕΡΤ3 μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Η ραδιοφωνική μας ομάδα επιμελήθηκε τα ηχητικά των τηλεοπτικών σποτ προώθησης και του φετινού διαγωνισμού σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές.
Όλες τις φετινές εκπομπές μας μπορείτε να τις ακούσετε από το podcast του Μαθητικού Ραδιοφώνου: https://wakelet.com/i/invite?code=f97e9c2
Καλή σας ακρόαση και Καλό καλοκαίρι με ραδιοφωνική συντροφιά!!!
Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας: Χαρά Σκουμποπούλου
Read more...

Εξαιρετικές οι επιδόσεις των μαθητών/τριών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021! Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και τους καθηγητές τους για τη στήριξη που τους πρόσφεραν όλο το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας τους! Ευχόμαστε στους αποφοίτους μας καλή επιλογή σχολής, καλή σταδιοδρομία και πρόοδο στη ζωή τους! 

 

Read more...

«Μια δυνατή φιλία» - Προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους μαθητών της Γ’ Λυκείου

Επιτυχία σημείωσε η πρώτη προβολή της ταινίας μικρού μήκους των μαθητών της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, με τίτλο «Μια δυνατή φιλία», βασισμένη στο βιβλίο του Ν. Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά».

Η ταινία προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Εκκοκιστήριο Ιδεών και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού..

Προλόγισαν ο Ιωάννης Γεωρουδάκης, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου, η Κική Ιντζεβίδου, υπεύθυνη Οργάνωσης Παραγωγής και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ταχματζίδης.

 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά μαθητές της Β’ Λυκείου..

*Στην υποδοχή με το σαξόφωνο ήταν ο Τάσος Σαρήογλου – απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου, φοιτητής στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου

Η ταινία μικρού μήκους «Μια δυνατή φιλία»:

Δυο διαφορετικοί άνθρωποι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο «καρμικό» μονοπάτι. Ο ένας, βαθύς στοχαστής του πνεύματος, της φιλοσοφίας, μορφωμένος και πολυταξιδεμένος, ο άλλος δέσμιος της ίδιας της ζωής, τη ζει στο έπακρο, την απολαμβάνει, τη χαίρεται, τη διεκδικεί. Κάποια στιγμή, ακολουθώντας αυτό το κοινό μονοπάτι, συναντιούνται. Η συνάντηση αυτή σκεπάζεται ευθύς από ένα βαθύ πέπλο φιλίας και αγάπης, που θα τους ακολουθεί για μια ολόκληρη ζωή.

Πηγή verianet.gr εδώ

Δείτε ρεπορτάζ και από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο pliroforiodotis.gr εδώ.

 

Συντελεστές ταινίας:

 

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ταχματζίδης

Οργάνωση Παραγωγής- Γενική Επιμέλεια: Κική Ιντζεβίδου

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης

Φωτογραφία Αφίσας: Ζωή Δαλαΐνα-Μαρία Μαχαίρα

Χτενίσματα: Εύχαρις Κιουλπεκίδου-Χριστίνα Καγκελίδου

Τα γυρίσματα έγιναν στο Καφέ-Ουζερί «Ο Πλάτανος» Κεντρικής 39 στη Βέροια και στο Boutique Hotel «Κόκκινο Σπίτι» - Παλιά Εβραϊκή Συνοικία

Πρωταγωνιστές:

Δημήτρης Δημάκας: Ζορμπάς

Αλέξανδρος Δημάκας: Καζανιζάκης

Κομπάρσοι (αλφαβητικά):

Μαρία Ανθούλα

Κωνσταντίνος Βασιλείου

Μαριάννα Δαλιγκάρου

Εύφημος Καλφόπουλος

Αλεξάνδρα Μπαντή

Δημήτρης Παπάζογλου

Γιώργος Παράσχος

Βασιλική Τζιτζή

Μουσικοί:

Αργυρής Δημόπουλος (μπουζούκι, φωνή)

Θωμάς, Μπούκτσης (κιθάρα)

Τρύφωνας Παρπούλας: μαθητής της Β Λυκείου (μπουζούκι, φωνή)

Μουσικό Πρόγραμμα (Σχήμα μαθητών της Β’ Λυκείου):

Θωμάς Μπούκτσης (βιολί)

Τρύφωνας Παρπούλας ( μπουζούκι)

Θωμάς Τριανταφυλλόπουλος (φωνή)

Στέφανος Τσιφλίδης (πλήκτρα)

Άγγελος Χαραλαμπίδης (κρουστά)

Τεχνική υποστήριξη: Ευγένιος Βαρακλής

Read more...

Κύμα Ονείρου - Δημιουργική εργασία στο μάθημα Αρχαία Ελληνική Γραμματεία

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας της γ΄ γυμνασίου, Ελένη Παυλίδου για τη δημιουργική της διάθεση στο μάθημα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας!
"Κύμα Ονείρου"
Σκέψεις γυναίκας Χορού - μουσική - ερμηνεία - επιλογή εικόνων: Ελένη Παυλίδου, γ' γυμνασίου
Η δημιουργική εργασία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο δημιουργικής γραφής κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που ανατέθηκε με αφορμή το Γ' Στάσιμο της τραγωδίας "Ελένη" του Ευριπίδη
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Χαρά Σκουμποπούλου
 
Δείτε το padlet του μαθήματος που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τη φετινή χρονιά.

Έγινε με το Padlet
Read more...

Πανελλήνια διάκριση σε διαγωνισμό κιθάρας μαθητή

Συγχαρητήρια στον μαθητή της β΄ γυμνασίου, Ορέστη Μέλλιο, για τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό κιθάρας που διοργανώθηκε από την Musicarte (Τι είναι η musicArte | musicArte) στις 18 με 19 Ιουνίου 2021 στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα  έλαβε το πρώτο βραβείο στην ηλικιακή του κατηγορία. 

Στην κατηγορία του συμμετείχαν 18 έφηβοι από όλη την Ελλάδα. Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

 Ο μαθητής είχε λάβει το πρώτο βραβείο και στην διοργάνωση "Γιορτές Κιθάρας 2019" στην ηλικιακή του κατηγορία.
 
"Στην Ηλικιακή Κατηγορία ως 13 ετών, διακρίθηκαν οι μαθητές: Μέλλιος Ορέστης (A΄Βραβείο), Παγώνης Στέλιος (Β΄Βραβείο) Κοτσαμπάσογλου Γιώργος (Γ΄Βραβείο)".
 
Ευχόμαστε καλή πρόοδο στον μαθητή! 

 

 

Read more...

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2021

Ραδιοφωνικά γιορτάσαμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2021 αξιοποιώντας το Μαθητικό Ραδιόφωνο - European School Radio.

Η ραδιοφωνική ομάδα παρουσίασε σε έκτακτη εκπομπή τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 και ώρα 1 - 2 το μεσημέρι ηχογραφήσεις μουσικών έργων γνωστών συνθετών που ερμήνευσαν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Βέροιας αλλά και πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις – δημιουργίες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο δημιουργικών εργασιών στο μάθημα της αρχαίας λογοτεχνίας . Ευχαριστούμε τους μαθητές του σχολείου μας από το γυμνάσιο που συμμετέχουν στην εκπομπή, το κιθαριστικό σύνολο "Παράλλαξη" του σχολείου μας αλλά και τους καθηγητές/τριες μουσικής: Γεωργία Ιωαννίδου, Παναγιώτη Ανδρέογλου, Βασίλη Βαλαβάνη, Γιώργο Γούσιο, Χρήστο Σαρκατζή και Πόπη Φιρτινίδου.

Υπεύθυνη δράσης: Χαρά Σκουμποπούλου

Δείτε το βίντεο προώθησης της εκπομπής: 

 Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή από το podcast εδώ.

Περιεχόμενα εκπομπής

1ο μέρος Σονατίνα Clementi Νο2 op32 : Χρήστος Γιαννουλάκης, μουσική διδασκαλία: Γεωργία Ιωαννίδου

Βαλς Triste, Robert Washburn: Βασιλική Βαϊνά, μουσική διδασκαλία: Γεωργία Ιωαννίδου

Σπουδή Λιουμπάρσκι: Σταυριάννα Κοπαρίδου, μουσική διδασκαλία: Γεωργία Ιωαννίδου

Φαντασία σε ρε ελάσσονα, Μότσαρτ: Γεωργία Καντζίδου, μουσική διδασκαλία: Γεωργία Ιωαννίδου

Rondo Alla Turca σονάτα για πιάνο Νο.11 Μότσαρτ απόσπασμα: Χρύσα Ανθούλα, μουσική διδασκαλία: Γεωργία Ιωαννίδου

Comptine d'un autre été, Yann Tiersen: Άννα Χιλλ, μουσική διδασκαλία: Παναγιώτης Ανδρέογλου

Ταραντέλα, Pauline Hall: Ελένη Παυλίδου, μουσική διδασκαλία: Γεωργία Ιωαννίδου

Gnosienne, Erik Satie: Άννα Μέλλιου, μουσική διδασκαλία: Πόπη Φιρτινίδου

Σπουδή για κιθάρα: Γιώργος Ασίκης, μουσική διδασκαλία: Γιώργος Γούσιος

Σκέψις, Χαράλαμπος Εκμετζόγλου: Ορέστης Μέλλιος, μουσική διδασκαλία: Χρήστος Σαρκατζής

"Κύμα Ονείρου" - Σκέψεις γυναίκας Χορού Γ΄ Στάσιμο: Ελένη Παυλίδου - στίχοι, μουσική/ διδασκαλία τραγωδίας "Ελένη": Χαρά Σκουμποπούλου

Κιθαριστικό Σύνολο Παράλλαξη: Ιδρυτής - διευθυντής: Βασίλης Βαλαβάνης

1. Τερατάκια τσέπης (vanita' divanita), Angelo Branduardi, διασκευή Δημήτρης Ρογάρης

2. Τα παιδιά κάτω στον κάμπο, σύνθεση Μάνος Χατζιδάκις, διασκευή Δημήτρης Ρογάρης

Στο βίντεο προώθησης της εκπομπής εμφανίζονται εικαστικά έργα μαθητριών του σχολείου: Στέλλας Αμαράντου, Ελένης Μπέτσια, Μαρίας Κοσμίδου, υπεύθυνη καθηγήτρια εικαστικών, Κωνσταντίνα Τσόλη.

Read more...
Subscribe to this RSS feed
  1. Ειδησεις
  2. Ετικετες
  3. Videos

Sign In or Create Account